Brian Flores, der har trukket store overskrifter i medierne efter sin fyring i Miami og efterfølgende sagsanlæg mod NFL, har nu fundet ny arbejdsgiver. Flores er nemlig blevet enig med Pittsburgh Steelers om at blive en del af holdets trænerstab i en assisterende rolle.

Efter spekulation om hans trænerfremtid i NFL, forsætter den tidligere Miami Dolphins cheftræner, 40-årige Brian Flores, sin trænerkarriere som Steelers’ senior defensive assistant og linebacker-træner.

Efter den regulære sæsons afslutning, valgte Dolphins noget overraskende at fyre Brian Flores på trods af to sæsoner i træk med flere sejre end nederlag. Hurtigt blev var Flores dog nævnt blandt favoritterne til flere ledige cheftrænerstillinger.

Bedst som Flores virkede til at kunne fortsætte sin trænerkarriere uden problemer, smed en han metaforisk bombe, da han bl.a. lagde sag an mod NFL for racisme og beskyldte Dolphins’ ejer Stephen Ross for at bestikke ham for at tabe med vilje.

Om det havde relation til sagsanlægget er ren spekulation, men efterfølgende blev en række af de stillinger, Flores var nævnt sammenhæng med, besat til anden side. Mange mente, situationen havde paralleller til NFL’s Colin Kaepernick-affære.

Med Flores’ ansættelse som senior defensive assistant og linebacker-træner for Steelers – der ledes af Mike Tomlin, en af NFL’s pt. blot to nuværende sorte cheftrænere – har sagen dog taget en positiv drejning.

Trods ansættelsen, består Flores’ sagsanlæg mod NFL. Hvad dette ender med, eller hvilke implikationer det får for Flores, Dolphins, NFL osv. vides endnu ikke.

Flores, der bl.a. pga. sine defensive egenskaber vandt 19 kampe over de sidste to sæsoner i Miami, får nu et af NFL’s bedste forsvar at lege med.