Pittsburgh Steelers kom med føn og klemme i slutspillet, i særdeleshed på baggrund af deres forsvar. Nu skal den enhed have ny træner.

Efter 19 sæsoner som en del af Pittsburgh Steelers’ trænerstaben, heraf de seneste syv som holdets defensive koordinator, takker Keith Butler af og går på pension.

Den 65-årige træner overvejede ifølge ESPNs Jeremy Fowler at trække sig efter 2020-sæsonen, men Mike Tomlin overbeviste den erfarne træne til endnu en sæson, men nu har han opnået en mæthed.

Både Tomlin, men også holdets præsident, Art Rooney II, har været ude med massiv tak til den nu tidligere træner. Begge roser Butler og påpeger, hvor stor en del han har været af nogle af de historisk gode forsvar, som klubben har haft i de seneste to årtier. 

Butler selv sagde tak gennem en pressemeddelelse sendt gennem klubben, hvori han beskriver den følelsesladede dag det er at gå på pension, men han slår også fast, at det var det rette tidspunkt, og han ser frem til at kunne tilbringe mere tid med familien.

Butler spillede selv i NFL i 10 år for Seattle Seahawks, men har tilbragt det meste af sin trænertid for Steelers.

Nu skal Pittsburgh lede efter en ny strateg for deres defensiv. Mon ikke det bliver en nem opgave, når man har spillere som Minkah Fitzpatrick og TJ Watt.