JuJu Smith-Schuster er tilbage på træningsbanen efter, at han blev opereret for en skulderskade i oktober 2021.

Ingen havde tænkt tanken, at JuJu Smith-Schuster skulle komme i spil til Pittsburgh Steelers’ slutspil efter, at den 25-årige receiver pådrog sig en skulderskade i sæsonens indledende fase, som han siden hen blev opereret for tilbage i oktober.

Derfor har det vakt opsigt, at Pittsburgh Steelers i dag offentliggjorde, at JuJu Smith-Schuster vil medvirke i holdets træningssession dags dato (13.01.22, red.).

JuJu Smith-Schuster skrev under på en etårig kontraktforlængelse med Steelers inden 2021-sæsonen. Henover de seneste fem sæsoner har Smith-Schuster grebet 323 bolde for 3.855 yards og 26 touchdowns. I det netop overståede grundspil nåede Smith-Schuster kun at gribe otte bolde for 61 yards.

Alligevel ville det være interessant at se JuJu Smith-Schuster i Pittsburgh Steelers’ holdopstilling, da han – som nævnt – tidligere har vist glimrende kemi med Ben Roethlisberger. Og Smith-Schuster kan nærmest ikke gøre kasteangrebet dårligere, end det er. I de seneste tre kampe har Steelers kun kastet 222,2 yards i gennemsnit, hvilket er niende færrest i NFL.

Pittsburgh Steelers møder Kansas City Chiefs på udebane kl. 02.15 natten til mandag d. 17. januar i wild card-runden.