Både Eagles og Steelers var 2-0 inden kampen mellem de to hold fra Pennsylvania. Kampen blev dog en voldsomt ensidig affære, hvor Steelers aldrig fik et ben til jorden. Eagles går til 3-0 med en storsej på 34-3

Kampen startede ellers lovende for Steelers angrebet, der uden større problemer flyttede bolden ned til Eagles’ 14 yard linje. Herfra gik det dog ned af bakke hurtigt. Markus Wheaton kunne ikke holde fast på et godt kast fra Ben Roethlisberger, og efterfølgende blokerede Eagles field goal forsøget.

Derfra så Eagles og den fremragende rookie Carson Wentz sig ikke tilbage. Først med et field goal, og derefter på et kort kast fra Wentz til Jordan Matthews, tog Eagles en 10-0 føring. Begge hold scorede derefter et field goal, hvilket gav en pausestillingen på 13-3.

Eagles startede anden halvleg med bolden, og tøvede ikke med at sætte turboen på fra start af. Wentz improviserede lidt og efter at have undveget et sack fandt han Darren Sproles ned af sidelinjen, og derfra sagde raketsmølfen ellers farvel til hele Steelers forsvaret på det 73 yards lange touchdown.

Bagud 20-3 kunne Steelers stadig ikke rigtigt flytte bolden, og i stedet marcherede Eagles ved næste boldbesiddelse endnu en gang ned af banen. Både løbet og kastet fungerede for Eagles og i sidste ende, var det rookie Wendall Smallwood, der sørgede for endnu et touchdown for Eagles.

Steelers var tydeligt opgivende herfra, hvis de ikke allerede var det inden, men ydmygelsen blev lidt større, da Kenyon Barner også fik lov til at score et touchdown. Herfra gik kampen ind i et dødvande, hvor begge hold tydeligt vidste, at der ikke var mere at spille om. Kampen endte med en 34-3 sejr til Eagles, der nu er 3-0 og fører NFC East. Steelers falder derimod til 2-1 og ligger på andenpladsen i AFC North