Bengals havde i dag mulighed for at revanchere det skandaløse nederlag til Steelers i sidste års slutspil. Det endte dog som i den kamp med en sejr til Big Ben og co.

Regnen silede ned fra start til slut, da Pittsburgh Steelers i dag tog imod ærkerivalerne Cincinnati Bengals hjemme på Heinz Field. Bengals var sultne efter revanche oven på det smertefulde nederlag i sidste sæsons slutspil. De måtte dog endnu engang se sig slået – denne gang med cifrene 24-16.

Det voldsomme regnvejr satte en dæmper på begge holds kasteangreb, og det blev derfor hurtigt til en old-school kamp med fokus på løbeangrebet og forsvaret. Her var Pittsburgh bedst med endnu en udmærket kamp af runningback DeAngelo Williams og et forsvar, der lukkede ned for Bengals’ løbespil.

De to holds receivere havde hele kampen svært ved at holde fast i den regnvåde bold, men især Bengals-receiverne havde problemer, hvilket resulterede i flere drops. Steelers døjede også med det, men Big Ben formåede alligevel at kaste tre touchdowns. Et af de tre var til tight end Xavier Grimble fra 20-yard linjen.

Pittsburgh er nu 2-0 og deler førstepladsen i AFC North med Baltimore Ravens, efter de søndag vandt over Cleveland Browns. Bengals er nu 1-1 og skal i næste uge forsøge at komme tilbage på sporet mod de forsvarende Super Bowl-mestre, Denver Broncos.