Antonio Brown har efter sigende anmodet om et skifte væk fra Pittsburgh Steelers, og stjernereceiveren har sagt farvel til klubben på Twitter.

Antonio Brown-sagaen i Pittsburgh fortsætter.

Stjernereceiveren har været meldt på vej væk fra Pittsburgh Steelers længe på grund af utilfredshed og uoverensstemmelser, og nu siger han også farvel til Steelers-fans i et opslag på Twitter.

– Tak til SteelerNation for ni store år. Det er på tide at komme videre og fremad, skriver han i opslaget, hvor en video med Lil Uzi Vert-sangen ”Do What I Want” er vedhæftet.

Ifølge insiderne Ian Rapoport fra NFL Network og Adam Schefter fra ESPN har Brown, 30 år, også officielt anmodet om at skifte væk fra Steelers, men holdet har angiveligt endnu ikke truffet en endelig beslutning.

Brown missede Steelers’ kamp mod Cincinnati Bengals i 17. spillerunde i den forgangne sæson, efter at han havde pjækket til træning i løbet af ugen, og holdet har flere gange meddelt, at de ikke har været i kontakt med Brown, siden sæsonen sluttede.

Steelers står dog i en uheldig økonomisk situation. Hvis Brown bliver tradet før den 17. marts skylder de ham 21,1 millioner dollar, mens tallet stiger til 23,6 millioner dollar efter den 17. marts. Steelers skal altså betale den utilfredse stjernereceiver uanset.

Brown har i flere år været en af NFL’s absolut bedste receivere. I hver af de seneste seks sæsoner har Brown grebet mere end 100 bold og for mere end 1.000 yards og otte touchdowns. I alt har han grebet 837 bolde for 11.207 yards og 74 touchdowns, siden han kom til Steelers i 2010.