Mekhi Becton skifter New York ud med Philadelphia. Den gigantiske offensive tackle har skrevet under på en etårig aftale med Philadelphia Eagles.

Forventningerne var tårnhøje, da New York Jets valgte Mekhi Becton med det 11. valg i 2020-draften. Den to meter lange og omkring 160 kilo tunge offensive tackle skulle være den mest frygtede dørmand i New Jersey i de næste mange år.

Sådan skulle det – som bekendt – ikke gå. Mekhi Becton havde det svært i sin debutsæson, og derefter missede han 33 af 34 kampe i 2021 og 2022-sæsonerne med skader. I den forgangne sæson startede Becton ganske vist 16 kampe, men han formåede ikke at overbevise Robert Saleh og Joe Douglas om, at han kunne være fremtidens mand på venstre tackle.

Mekhi Becton skulle imidlertid ikke gå arbejdsløs i en længere periode. Philadelphia Eagles tager nu chancen med det tidligere førsterundevalg, som de har skrevet en etårig kontrakt med. Afhængigt af diverse præstationsbetingede klausuler kan Becton tjene op til 40 mio. danske kroner.

I Philadelphia må det forventes, at Becton skal agere førstereserve til Lane Johnson, der fylder 34 år, før 2024-sæsonen løber af stablen. Skiftet skal også ses i lyset af, at Eagles ikke tog en offensiv linjespiller før femte runde af den netop overståede draft.