De alvorlige skader fortsætter med at hagle ned over Philadelphia Eagles.

Philadelphia Eagles’ startende offensive tackle Lane Johnson har fortalt, at han misser resten af sæsonen med en ankelskade. Nu skal Lane Johnson opereres, hvortil han forhåbentlig kan blive kampklar til 2021.

Nyheden er endnu et hårdt slag for Philadelphia Eagles’ hårdt prøvede offensive linje. I 2020 har den offensive linje mistet profiler som Brandon Brooks og Andre Dillard, mens Jason Kelce ligeledes har døjet med skavanker.

Konsekvenserne har været tydelige for enhver, da Carson Wentz har været under konstant pres i 2020. Dertil har Wentz taget 40 sacks i år, hvilket er suverænt flest i NFL.

Lane Johnson har været en hjørnesten for Philadelphia Eagles, siden han blev draftet i 2013. Johnson er bl.a. blevet udnævnt til tre Pro Bowls (2017, 2018 og 2019), hvortil han var afgørende for, at Eagles vandt Super Bowl i 2018.

Som I kan læse af nedenstående tweet, er der en verden til forskel på den offensive linje, som Eagles oprindeligt havde planlagt at starte med i 2020 og den, som de nu står tilbage med.