Philadelphia Eagles’ Lane Johnson taler nu offentligt om sin kamp mod depression og angst.

I de seneste tre kampe har Lane Johnson været fraværende på Philadelphia Eagles’ offensive linje som følge af “personlige årsager”. Nu åbner Johnson op og fortæller, at han kæmper mod depression og angst.

– Jeg vil gerne takke jeres forståelse og opbakning i de sidste par uger. Jeg sætter stor pris på alle de positive beskeder, som letter min vej tilbage. Jeg har kæmpet mod depression og angst i en længere periode – og uden at dele det med venner eller familie. Hvis du læser med, og du kæmper med mentale problemer, skal du vide, at du ikke er alene. Jeg ser nu frem til at vende tilbage på banen og spille foran verdens bedste fans,” skriver Lane Johnson i et opslag på Twitter.

Mentale udfordringer og psykiske lidelser får større bevågenhed i såvel sportens verden generelt som i NFL, hvor både tidligere og nuværende spillere træder frem i offentlighedens lys og deler deres historier. For eksempel gik Solomon Thomas, DJ Chark, Demario Davis og Adam Thielen sammen om at fortælle omverdenen om deres kamp mod psykiske udfordringer inden sæsonen – i håb om at inspirere til en mere åben dialog og forståelse for problemet i sporten.

Lane Johnson spillede samtlige offensive spil for Philadelphia Eagles, inden han trak stikket i de seneste tre uger. Den 31-årige tackle er tidligere blevet udnævnt til tre Pro Bowls (2017-2019) og All Pro-førsteholdet (2017), mens han også var en del af Eagles’ Super Bowl-triumf i 2017.