Det blev en lidt ærgerlig juleaften for Philadelphia Eagles og cornerback Ronald Darby.

Eagles sendte nemlig den stærke forsvarsspiller på injured reserve (NFLs skadesliste, red), og dermed er Ronald Darby færdig for sæsonen.

Darby fik en hofteskade tidligere på sæsonen, og den sprang op igen imod Dallas Cowboys i søndags. Han spillede kun 11 snaps i kampen, inden han forlod banen.

Han spillede 11 kampe i år for Eagles, lavede 37 tacklinger og lavede to interceptions.

Det har været en skadesplaget sæson for den 25-årige cornerback, hvor han missede fire kampe i begyndelsen af sæsonen pga. en fiberskade i baglåret.

I sine første tre år med Eagles har han kun spillet 28 grundspilskampe ud af 48 mulige, og nu misser han resten af sæsonen. Han har kontraktudløb til marts, så spørgsmålet er naturligvis om Eagles forlænger kontrakten med hans skadeshistorik in mente.

Samtidig med at sætte Darby på injured reserve, fritstillede Eagles running back Jay Ajayi, og hentede wide receiver Deontay Burnett ind til den aktive trup fra klubbens practice squad. Samtidig hentede de for anden gang tight end Richard Rodgers ind til at opgradere kasteangrebet før spilleuge 17 og et muligt slutspil.