38-årige Jason Peters snupper en sæson mere i Philadelphia Eagles. Han bytter tackle-positionen ud med en plads på guard.

Han nærmer sig de 40 år, men han har stadig noget tilbage i tanken.

Jason Peters, der siden 2009 har været en af de vigtigste spillere i Philadelphia Eagles, tager endnu et år i NFC East-klubben. Men denne gang på en ny position.

Ifølge Adam Schefter fra ESPN og Ian Rapoport fra NFL Network henter Eagles Peters tilbage som erstatning for Pro Bowl-guard Brandon Brooks, der er ude for sæsonen på grund af en overrevet akillessene. Jason Peters er ellers kendt for sit fremragende spil på venstre tackle og er bredt blevet anerkendt som en af de bedste tackles i ligaen i størstedelen af hans tid i Philadelphia.

Jason Peters har spillet 205 kampe i NFL, hvoraf 195 har været fra start. På sit imponerende CV står en Super Bowl-triumf 2017-sæsonen, ni udtagelser til Pro Bowl, to udnævnelser til first-team All-Pro og fire gange second-team All-Pro. Han kom ind i ligaen som undrafted free agent i 2004 og spillede i Buffalo Bills til og med udgangen på 2008-sæsonen, hvorefter han kun har tørnet ud for Eagles.