Philadelphia Eagles og quarterback Carson Wentz er blevet enige om en fireårig kontraktforlængelse til 128 millioner dollar, der kan indeholde op til 107 millioner dollar garanteret.

Carson Wentz nærmer sig 100 procent efter den rygskade, der gjorde en brat ende på hans 2018-sæson, og nu er der endnu mere godt nyt for den unge quarterback.

Philadelphia Eagles-stjernen har sat sin underskrift på en fireårig kontraktforlængelse med klubben. Forlængelsen er på en værdi af hele 128 millioner dollar svarende til 849 millioner danske kroner. Årslønnen på 32 millioner dollar kan veksles til 212 millioner danske kroner.

Wentz spiller fortsat videre på sin nuværende rookie-aftale, hvilket betyder, at der reelt er tale om en seksårig aftale til 154 millioner dollar. Tager man hele kontraktens længde med i ligningen er han ikke blandt de bedst betalte quarterbacks i ligaen, men kigger vi udelukkende på den årlige hyre i de fire nye år på kontrakten, overgås Wentz kun af Russell Wilson, Ben Roethlisberger og Aaron Rodgers.

Læs også: Carson Wentz føler sig på rette vej efter rygskade

Den 26-årige quarterback blev valgt af Eagles som den anden spiller i 2016-draften, efter Rams tog Jared Goff. Han har kastet for 10,152 yards i sine første tre sæsoner og står noteret for 70 touchdowns samt 28 interceptions.