Philadelphia Eagles’ dygtige guard står til at misse 2020-sæsonen efter at have overrevet sin akillessene.

Brandon Brooks har efterhånden etableret sig som én af de bedste indvendige offensive linjemænd i NFL. Siden skiftet til Philadelphia Eagles er Brooks bl.a. blevet udnævnt til tre fortløbende Pro Bowls. Derudover var han en central del af Eagles’ Super Bowl-triumf i 2018, hvor den velspillende offensive linje var stærkt medvirkende til, at reserven Nick Foles kunne boltre sig.

Carson Wentz og resten af Philadelphia Eagles’ angreb får imidlertid ikke gavn af den solide guard i 2020. Brandon Brooks har overrevet sin akillessene og misser derfor den kommende sæson.

Det er anden gang på to år, at Brooks river sin akillessene over. Det skete senest i slutspilsopgøret mod New Orleans Saints i 2019, hvor Eagles tabte med 20-14. Brooks vendte dog stærkt tilbage i 2019-grundspillet og tilspillede sig en 4-årig kontraktforlængelse til værdi af ca. 350 mio. danske kroner.

Brooks’ fravær bliver et enormt tab for Philadelphia Eagles, som enten skal ud og hente en ny starter (fx en veteran) eller satse på rookie Jack Driscoll, der blev hentet i fjerde runde i den seneste draft.