Efter Tennessee Titans ikke forlængede med den erfarne forsvarsspiller har der været tid til at overveje fremtiden. Nu er beslutningen kommet, og karrieren i NFL er slut.

Ni år og 118 kampe i NFL var det, det blev til for den nu tidligere Titans-linebacker, Derrick Morgan. Veteranen meddeler på Instagram, at han stopper karrieren med øjeblikkelig virkning. Titans forlængede ikke med Morgan efter den forgangne sæson, hvor han spillede i 13 kampe. Tidligt på foråret vidste han godt, at tiden i Tennessee nok var slut, men der var han klar på at sondere terrænet og undersøge, hvordan mulighederne var for at spille andetsteds. 

Forsvarsspilleren spillede derfor hele sin professionelle karriere i Tennessee, men nu står den altså på nye udfordringer. I sin besked på Instagram fortæller han, at det næste skridt i karrieren bliver at hjælpe med at skabe muligheder for dem, der ikke er så privilegerede i lokalsamfundet.

Den 30-årige fortæller, at han havde to mål for sin spillerkarriere. At spille så langt tid som muligt og at trække sig, når det føltes rigtigt for ham. Den tid er kommet nu. Morgan fortæller også, at han har haft svært ved at være i et erhverv, hvor din præstation afgjorde, hvem du var. Alligevel har det også været en kilde til personlig udvikling for den nu tidligere spiller. Det faktum, at han ikke kunne være en footballspiller for evigt hjalp ham “med at udvikle sig som en mand”.

Morgan takker naturligvis også Titans og sine tidligere holdkammerater.

Morgan blev valgt i første runde af draften i 2010, og selv om han aldrig blev en kæmpestjerne, har han haft en solid karriere i sydstaten. Han formåede at lave 44,5 sacks i løbet af de ni sæsoner. Succesen var størst i 2016, hvor Morgan lavede ni sacks. Veteranen er den anden sackspecialist fra Titans, der går på pension efter sidste sæson. Brian Orakpo annoncerede sit karrierestop nytårsaften 2018, dagen efter grundspillet sluttede.

For at erstatte de to, har Titans anskaffet veteranen og den altid farlige Cameron Wake, samt draftet D’Andre Walker i femte runde af dette års draft.