Tight end Erik Swoope fortsætter karrieren på en etårig kontrakt i Oakland Raiders efter at have spillet fem år for Indianapolis Colts.

Oakland Raiders håber muligvis på, at de endelig har fundet løsningen på deres tight end-problem.

Upåagtede navne som Derek Carrier, Luke Willson og Foster Moreau pryder i forvejen positionen, der nu også tæller den tidligere Colts-tight end, Erik Swoope. Raiders og 27-årige Swoope har indgået en etårig aftale, beretter ESPN’s Adam Schefter og NFL Networks Ian Rapoport.

Swoope slog aldrig igennem i Indianapolis, hvor han har set spillere som Coby Fleener, Dwayne Allen, Jack Doyle og senest Eric Ebron gribe en masse bolde og touchdowns kastet af Andrew Luck.

I de seneste to sæsoner har Swoope dog vist prøver på sit talent ved at gribe 23 bolde for 384 yards og fire touchdowns i den meget begrænsede tid, han har fået på banen.

Swoope kan både blive den startende tight end i Oakland, men han kan så sandelig også ende med slet ikke at være blandt de 53 på holdkortet, når grundspillet begynder.

Erik Swoope kom ind i NFL i 2014. Han blev ikke draftet og skrev efterfølgende under med Colts, hvor han var ude og inde af truppen en del gange.

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her