Tight end Erik Swoope fortsætter karrieren på en etårig kontrakt i Oakland Raiders efter at have spillet fem år for Indianapolis Colts.

Oakland Raiders håber muligvis på, at de endelig har fundet løsningen på deres tight end-problem.

Upåagtede navne som Derek Carrier, Luke Willson og Foster Moreau pryder i forvejen positionen, der nu også tæller den tidligere Colts-tight end, Erik Swoope. Raiders og 27-årige Swoope har indgået en etårig aftale, beretter ESPN’s Adam Schefter og NFL Networks Ian Rapoport.

Swoope slog aldrig igennem i Indianapolis, hvor han har set spillere som Coby Fleener, Dwayne Allen, Jack Doyle og senest Eric Ebron gribe en masse bolde og touchdowns kastet af Andrew Luck.

I de seneste to sæsoner har Swoope dog vist prøver på sit talent ved at gribe 23 bolde for 384 yards og fire touchdowns i den meget begrænsede tid, han har fået på banen.

Swoope kan både blive den startende tight end i Oakland, men han kan så sandelig også ende med slet ikke at være blandt de 53 på holdkortet, når grundspillet begynder.

Erik Swoope kom ind i NFL i 2014. Han blev ikke draftet og skrev efterfølgende under med Colts, hvor han var ude og inde af truppen en del gange.