Oakland Raiders har ikke set meget til Antonio Brown i træningslejren, og det skyldes ikke kun en fodskade. I følge flere reportere er Antonio Brown så utilfreds med nye hjelmregler, at han truer med at stoppe karrieren.

Antonio Brown blev hentet til Oakland for at være den helt store superstjerne på angrebet. Receiveren har dog fået en urolig start på sin tid i Oakland, og nu truer han pludselig med at stoppe karrieren ovenpå nogle nye hjelmregler, som han ikke vil acceptere.

Indtil videre har Antonio Brown ikke trænet meget i holdets opstart, fordi han også kæmper med alvorlige forfrysninger under fødderne efter et besøg i kryoterapi (iskammer). Holdet mener dog, i følge NFL Networks Michael Silver, at nogle nye hjelmregler kan være medvirkende til, at Brown ikke har travlt med at komme tilbage til Raiders’ træninger.

De nye hjelmregler skulle betyde, at den model, som Antonio Brown har spillet med hele karrieren ikke længere er lovlig, og det skulle angiveligt have skabt stor utilfredshed hos den 31-årige receiver. Flere gange har han været oppe og skændes med trænerstaben og holdets udstyrsfolk, og flere gange har han forsøgt at snige sig til træning i den gamle hjelmmodel.

I følge ESPN’s Adam Schefter skulle Brown have været til en høring hos NFL for at diskutere sagen, men ingen afgørelse skulle være truffet endnu. Michael Silver beskriver derudover, hvordan sagen har skabt forundren og frustrationer i Raiders-truppen, og en anonym træner i staben beskriver det som det mest vanvittige, han nogensinde har oplevet.

Udover hjelmdisputsen og den mærkelige fodskade, skulle Brown også være kommet for sent til en lang række møder og ellers virket uinteresseret. Lige nu ved Raiders-staben ikke, hvor Brown befinder sig, eller hvornår han potentielt kommer tilbage.