Julemanden risikerer alligevel ikke problemer med at finde vej, når han skal til Minnesota til december. Vikingerne har netop forlænget med touchdown-maskinen Kyle Rudolph.

Det har gået rygter om Rudolps situation i noget tid. Ville han blive fritstillet? Ville Bill Belichick hamstre ham eller ville det lykkes for Rick Spielman at lave cap-magi?

Det blev til det sidste og dermed fire år og 36 millioner dollar mere til Rudolph i Minnesota, ifølge Adam Schefter.

Det er en beslutning, som Rudolph er godt tilfreds med, og han sendte også en tak til holdet, fansene og selve staten.

“For lige under et årti siden modtog jeg et opkald, der skulle forandre mit liv for evigt. Den dag vidste jeg, at jeg ville komme til at spille i NFL og opfylde en barnedrøm. Hvad jeg ikke kendte til var den rolle, som staten Minnesota ville spille i mit liv. Jeg blev gift og slog mig ned med min kone… i Minnesota. Jeg oplevede mine tre smukke børn komme til verden… i Minnesota. Jeg startede en velgørenhedsorganisation for at forbedre livet for børn berørt af en sygdom, der kan ramme alle… i Minnesota. Jeg har givet alt, hvad jeg kunne, professionelt og personligt, til den bedste sportsorganisation i verden og dens fans… i Minnesota. Jeg er beæret over at kunne sige, at mit hjem, vores hjem, altid vil være… i Minnesota.”

I sin tid i Minnesota har Rudolph grebet 386 bolde for 3787 yards og 41 touchdowns, og er blevet valgt til Pro Bowl i 2012 og 2017.