I et fantastisk festfyrværkeri i Seattle vandt hjemmeholdet 41-38 over gæsterne fra Houston Texans.

Houston Texans skulle blot bruge lidt over to minutter på at bringe sig i front i udekampen mod Seattle Seahawks. DeShaun Watson smed en 59 yards-bombe bag værternes stjerne-safeties, og her havde fandt han Will Fuller V, der havde oversprintet Legion of Boom. Dermed er Texans i front 7-0.

Kort efter tog Seahawks bagerste geled dog revanche, da Earl Thomas interceptede Watson, og returnerede bolden 78 yards til touchdown. Dermed stod der 7-7 efter en hæsblæsende start på opgøret.

Den vilde indledning fortsatte, da Houston Texans efter en god angrebsserie satte yderligere syv point på tavlen. Serien endte med et 3 yards løb ind i endzone af Lamar Miller. Texans i front med 14-7.

Seahawks afsluttede en forrygende første quarter, da Russell Wilson scramblede rundt og fandt Paul Richardson i endzone på et 20 yard touchdownkast. 14-14 i slutningen af første quarter.

Will Fuller V scorede sit andet touchdown i kampen, da han greb et 20 yards kast fra Watson. Men da Paul Richardson gjorde ham kunsten efter senere i andet quarter, stod der 21-21 ved pausen. Richardsons touchdown blev sat op af en bombe på 53 yards til Tanner McEvoy.

Anden halvleg startede med at holdene udvekslede field goals. Seahawks bragte sig foran for første gang i opgøret, da en interception af Richard Sherman gav Seahawks muligheden for at sparke endnu et field goal.
Texans bragte sig tilbge i front med godt ni minutter af opgøret, da endnu et langt kast til Will Fuller gav Texans chancen i red zone. Fra 2-yard-linjen undveg Watson preset og fandt Lamar Miller, og så var Texans i front 31-27.

Nu bølgede kampen igen frem og tilbage, og Seahawks genvandt føringen med fem og et halvt minut tilbage af opgøret. En pass interference i endzone bragte Seahawks ned på mållinjen, og i denne uge havde Jimmy Graham tænkt sig at gribe bolden i modsætningen til de to store drops sidste uge mod New York Giants. Graham sneg sig fri i endzone, og gjorde det til 34-31 til hjemmeholdet.

På et meget larmende CenturyLink Stadium skulle Watson sikre Texans sejren. Og allerede 48 sekunder af serien havde Texans scoret touchdown igen. På et screenkast i højre side gled DeAndre Hopkins fri af Seahawks-forsvaret, og 72 yards senere kunne han fejre sit første touchdown i kampen. 34-38 til Texans med cirka fem minutter igen.

Russell Wilson fortsatte dog storspillet, og leverede undervejs på angrebsserien blandt andet et spektakulært løb på 21 yards. Men bedst som det lignede endnu en skiftende føring blev Wilson læst af Marcus Williams, der brød ind foran Paul Richardson og interceptede Wilson.

Wilson fik dog chancen igen med 1:39 tilbage af kampen, og han greb den. Han startede serien med at smide bolden 48 yards ned ad banen til Paul Richardson. Derefter fandt han Tyler Lockett for 19 yards, og på det efterfølgende spil fandt han en komplet umarkeret Jimmy Graham på et 18 yards touchdownkast. 41-38 med 21 sekunder igen.

I et sidste desperat forsøg på at score kastede Watson sin tredje interception; den anden til Richard Sherman, og dermed endte en hæsblæsende og velspillet kamp 41-38 til Seahawks.