Det krævede to forsøg fra kicker Will Lutz, før Denver Broncos leverede en kæmpe overraskelse i runden sidste kamp

I kunstskøjteløb er der et spring, der hedder en Dobbelt-Lutz, og det var præcis, hvad Denver Broncos havde brug for mandag aften i Buffalo for at vinde en crazy kamp 24-22.

Bills så ud til at vinde kampen, da Will Lutz missede et 41-yard field goal med få sekunder tilbage. Men selvom der havde været timeout kort forinden, stillede Bills op med 12 mand på banen, hvilket resulterede i en 5 yard straf og et nyt forsøg fra Lutz.

Denne gang missede han ikke, og dermed vandt Broncos 24-22 efter en kamp, hvor Bills gjorde alt for at tabe og alligevel var utrolig tæt på at trække sig sejrrigt ud.

Bills lavede fire turnovers – tre på deres seks angrebsserier i første halvleg. James Cook fumblede på Bills allerførste spil, og Josh Allen kastede to interceptions. I anden fumblede Allen og Cook et handoff, og Bills blev stoppet to gange på 4. down. Allens 11 interceptions og 13 turnovers i alt er begge værst i NFL i år.

Alligevel kom de foran 22-21 på Josh Allens løb efter et 75-yard drive, hvor Bills ikke kastede bolden en eneste gang.

Hvis Broncos havde tabt var det ikke Russell Wilsons skyld. Den udskældte quarterback spillede måske sin bedste kamp i sine halvandet år i Denver og havde flere spektakulære spil, som dette touchdown til Courtland Sutton.

Wilson ramte 24 af 29 kast for lige under 200 yards med touchdowns til Courtland Sutton og Javonte Williams, og fik også en afgørende pass interference med 30 sekunder tilbage på Bills 17-yard linje.

Broncos er nu 4-5 og møder Vikings på hjemmebane på søndag, mens Bills er 5-5 og ude af slutspillet, hvis sæsonen sluttede nu.