Quarterbacklegenden i kovending – nu er han tilbage i NFL.

Tom Brady gik på pension for godt to måneder siden. Nu ændrer han mening.

Den 44-årige quarterback har sent søndag aften dansk tid meldt ud, at han vender tilbage til Tampa Bay Buccaneers for at spille endnu en sæson. Det gør han i et opslag på Twitter.

Prøv NFL GamePass gratis

– Over de seneste to måneder har jeg indset, at min plads stadig er på banen og ikke på tilskuerpladserne. Den tid kommer. Men det er ikke nu.

– Jeg elsker mine holdkammerater, og jeg elsker min familie. De gør det hele muligt. Jeg vender tilbage for at spille min 23. sæson i Tampa. Unfinished business. LFG (Let’s Fucking Go, red.), skriver Tom Brady.

Også Tampa Bay Buccaneers har bekræftet nyheden.

Et helt stort chok er det formentlig ikke, for lige siden nyheden om hans karrierestop har rygterne svirret om, at han ville vende tilbage til NFL. Og det har han altså gjort.

Nu skal 44-årige Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers ud og jagte quarterbackens 8. ring.

Forventningerne om et comeback fik for alvor nyt liv, da Tom Brady var til (rund) fodbold i Manchester i weekenden og efter kampen mødtes med Christiano Ronaldo. Her spurgte sidstnævnte, om Brady var færdig, hvortil football-pensionisten svarede: “Ja, det er det, jeg ikke helt ved”.

Et døgn senere breakede nyheden så, at den 44-årige quarterback kommer tilbage til sin 23. sæson i sæson.

Dermed er rygterne om et eventuelt klubskifte til San Francisco 49ers foreløbigt skudt til hjørne, men det er ikke umuligt, at 49ers og Buccaneers indgår en handel inden draften.

49ers quarterback Jimmy Garoppolo og Tom Brady har samme agent, og et quarterback-bytte har været oppe at vende. Det er dog blevet en kende mere usandsynligt efter Buccaneers søndag også forlængede center Ryan Jensen.

Læs også: Tom er tilbage. Det er Ryan også. Hvad med Gronk?

Se Buccaneers og Brady i Tyskland i efteråret 2022

NFL spiller fem internationale kampe i år.

Tre i London. Her ved vi allerede at Jaguars skal spille på Wembley og New Orleans Saints skal spille i Tottenham, mens modstanderne enndu ikke er offentliggjort.

Derudover spiller NFL igen en kamp i Mexico og så altså for første gang i Tyskland, hvor Allianz Arena i München lægger græs til den første kamp på tysk jord.

Tampa Bay Buccaneers med Tom Brady har hjemmebane, og modstanderen er formodentlig også på plads.

Vil du være sikker på at få en billet til Buccaneers-kampen i München i efteråret, så er det en god ide, at skrive dig op hos LA Travel med det samme.

Besøg LA Travel nu og kom forrest i køen til NFL i Tyskland.

Vi ved endnu ikke, hvor mange billetter vi får adgang til, så det bliver efter først til mølle princippet, når billetsalget åbner.