New York’s guvernør, Andrew Cuomo, bekræfter at professionelle sportshold gerne må gennemføre training camps i New York, hvis de følger retningslinjerne.

New York har været en af de stater, der har været hårdest ramt af coronavirus med et dødstal over 28.000. Det seneste døgn er dødstallet 86, hvilket er første gang siden slutningen af marts, at der er under 100, som har mistet livet på grund af coronavirus ifølge John Hopkins University.

Det faldende dødstal har medbragt en glædelig nyhed for NFL, da Cuomo i dag har givet New York’s professionelle sportshold muligheden for at afholde deres training camps.

Paradoksalt nok berører det ikke de to “New York City”-hold, Giants og Jets, da begge hold både spiller kampe og afholder training camp i New Jersey. Derfor er det kun Buffalo Bills, der nu med sikkerhed kan afholde deres camp som planlagt.

Selvom det kun er ét enkelt hold ud af 32, som har fået vished, er det dog et stort skridt på vejen mod football allerede i september, hvor grundspillet – ifølge planen – skal starte. Training camps starter i juli, mens preseason kampene primært spilles i august.

Forhåbentlig forbedrer situationen sig yderligere i resten af USA, så de andre staters guvernører kan følge trop, og vi kan komme tilbage til en normal hverdag med football torsdag, søndag og mandag.