Bedst som han var på vej til at gøre klar på NFL-comeback efter grim knæskade, overrev den tidligere All Pro og Chicago Bears-spiller, Tarik Cohen sin akillessene i en træningsvideo, som han sendte live på Instagram.

Tarik Cohen, der ellers fik en fantomstart på sin NFL-karriere med udmærkelse til All Pro og Pro Bowl som kick returner i sit andet år i ligaen i 2018, samtidig med han slog sig fast som en en af ligaens bedste boldgribende running backs, har siden 2020 været ramt af sort uheld.

I spiluge 3 i 2020-sæsonen pådrog han sig en forfærdelig slem knæskade, hvor han overrev både korsbånd og ledbånd. Denne skade endte med at holde i genoptræningslokalet i hele 2020 og 2021. Efter hele to år havde Cohen, der imidlertid var blevet fritstillet af Bears og derfor var på udkig efter en ny arbejdsgiver, endelig udset sig sit comeback til NFL. Men nu sætter endnu en slem og ærgerlig skade en stopper for dette.

På trods af sine kun 26 år, ser et gensyn med et NFL-holdkort desværre svært ud. Det er ikke umuligt, men det er efterhånden godt være svært at forestille sig, at han oven på to så markante skader, og med hans fysiske position in mente, optræder i NFL igen.

Nedenfor kan du se videoen, som Cohen altså livestreamede på sin Instagram-profil, hvor han overriver sit korsbånd.
(Artiklen fortsætter efter videoen)

I sin NFL-karriere har Cohen løbet og grebet bolde for hendholdsvis 1.101 og 1.575 yards, og er nået i endzone i alt 15 gange, alt sammen for Chicago Bears.