New Orleans Saints-cheftræner Sean Payton fortæller, at han er blevet testet positiv for corona-virus. Payton er, så vidt det vides, den første i NFL med virussen.

Den aktuelle situation med corona-virus har i øjeblikket kæmpestore konsekvenser både herhjemme og i hele verden. I NFL har det blandt andet betydet, at spillere og hold ikke kan mødes fysisk i free agency, og at processen med lægetjek er besværliggjort.

Nu har virussen så også kæmpet sig helt ind i National Football League. New Orleans Saints-cheftræner Sean Payton er blevet testet positiv. Det fortæller Payton til ESPN.

Payton er trådt frem, fordi han ønsker, at folk skal lytte til myndighederne, blive indenfor og opføre sig respektabelt, beretter ESPN’s Adam Schefter.

Ifølge NFL Networks Ian Rapoport har Sean Payton haft corona-virus i otte dage. Payton var til et hestevæddeløb i Oaklawn Park lørdag og kunne mærke, at han var ved at blive forkølet. Han blev efterfølgende testet.

Opdateret klokken 23.13 den 19. marts...

Sean Payton har selv været ved tasterne og har takket for de mange positive beskeder. Han understreger samtidig, at han har det godt under omstændighederne.

“Jeg sætter pris på alle hilsnerne om god bedring. Jeg har det bedre og er heldig ikke at have vejrtrækningsproblemer. Fire dage mere hjemme. #BEATCovid.”