Hvert år skal ligaen fastsætte, hvor mange penge at de enkelte hold maksimalt må bruge på spillerlønninger. Næste års salary cap er netop fastlagt, og igen i år er den steget eksplosivt.

$167 mio dollars eller hvad der svarer til DKR1.174 mio kroner. Så mange penge, må hvert hold maksimalt bruge på spillerlønninger i året 2017.
Mere end halvdelen af holdene i ligaen har mere end $30 mio dollars til rådighed under cappen, mens Browns fuldstændig sprænger skalaen med mere end $100 dollars. Der er derfor masser af plads hos de enkelte hold til at skrive kæmpekontrakter med spillerne, hvilket også vil komme til udtryk ved en del sprængte rekorder.


En af de spillere, som kommer til at lukrere på en højere salary cap er Alshon Jeffery, som sandsynligvis bliver ligaens bedst betalte receiver. Det er godt nyt for ligaens spillerforening, som kommer til at se sine medlemmer få lønstigninger.


Spcielt de sidste par år har givet store stigninger i salary cappen, som for blot 4 sæsoner siden lå på $123 dollars.


Gul klud har også lavet en liste over, hvor meget de enkelte hold har at bruge dette år. Listen er lavet ud fra estimater fra Overthecap.com, som har vist sig at være ret præcise.