Han er nok definitionen på en “journeyman quarterback”, Ryan Fitzpatrick. I sin 15 år lange karriere har han i hvert fald spillet for hele otte forskellige hold, og kun ét hold – Buffalo Bills – har han spillet for i mere end to sæsoner.

Men selvom han kommet vidt omkring i NFL, er der en ting, der har gentaget sig, hvor end Ryan “Fitzmagic” har været, og det er, at han har slået Jacksonville Jaguars.

Natten til fredag besejrede Ryan Fitzpatrick og Miami Dolphins nemlig Jacksonville Jaguars, og det var en historisk sejr ifølge Elias Sports Bureau.

Nu har den 37-årige quarterback nemlig slået jaguarerne med hele seks (6!) forskellige hold. Ingen anden spiller har besejret et bestemt hold med seks forskellige hold – i hvert fald ikke siden 1950, hvor Elias Sports Bureau har statistikker fra.

Foruden Dolphins har Fitzpatrick besejret Jaguars som quarterback for Cincinnati Bengals, Buffalo Bills, Tennessee Titans, Houston Texans og New York Jets. Dog skal det også siges, at han også har oplevet at tabe til Jaguars i sin tid hos Bills og Titans.

Ryan Fitzpatrick havde desuden også en fantastisk start på Thursday Night Football-kampen mod Jaguars, hvor han ramte på sine 12 første kast – noget, han aldrig har prøvet før. Han sluttede med at ramme på 18 ud af 20 kast, mens han kastede to touchdowns og løb for et tredje.