Vi kender ikke de to hold til Super Bowl 57 i Arizona til februar, men det bliver Rihanna, der skal stå for pauseshowet.

Søndag lagde musikstjernen Rihanna et interessant billede op på de sociale medier, og straks gik spekulationerne i gang.

Og lidt senere søndag kunne NFL så bekræfte, at den internationale superstjerne Rihanna vil indtage scenen på State Farm Stadium til Super Bowl halftime showet søndag den 12. februar 2023 i Glendale, Arizona.

Apple Music har overtaget for Pepsi og er ny partner på pauseunderholdningen og står for showet sammen med Roc Nation, der er stiftet og delvist ejet af Jay-Z.

“Rihanna er et generationstalent, en kvinde med en ydmyg begyndelse på livet, som har overgået alle forventninger. En person født på den lille ø Barbados, som blev en af ​​de mest fremtrædende kunstnere nogensinde. Self-made i forretning og underholdning,” siger Shawn Carter – bedre kendt som førnævnte Jay-Z i en pressemeddelelse

“Vi er begejstrede for at byde Rihanna velkommen til Apple Music Super Bowl Halftime Show-scenen,” siger Seth Dudowsky, NFL Head of Music (tænk sig at de har sådan én, mon Superligaen også har det?).

Sidste års Super Bowl Halftime Show var en hyldest til rapmusikken med stjerner som Dr. Dre, Snoop Dogg og Eminem. Tidligere Super Bowl Halftime Show-kunstnere inkluderer The Weeknd, Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake, Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Prince, Beyoncé Madonna og mange flere.