Las Vegas er byen, hvor alt er tilladt. Dette inkluderer også at spille penge på sport, hvilket er en kæmpe industri i syndernes by. Men betting har ikke nået sit maks endnu – 2018 slog således rekord for antal spillede (og tabte) dollars.

Nevada Gaming Control er navnet på den instans, som overvåger spilleindustrien i Las Vegas. Det er her, at man får adgang til de nøgletal, der viser, at antallet af spil stiger.

Den nye rekord blev sat, da der i 2018 blev spillet for mere end $5 milliarder dollars. Der blev derudover også sat en anden rekord for flest tabte penge. Huset vinder dog altid og i 2018 måtte de aktive spillere sige farvel til over $300 millioner dollars.

Det er 9. år i streg, at der bliver sat rekord for antal spillede dollars i Las Vegas, der har ført statistik siden 1988, og ingen forventer, at Las Vegas er ved at tabe pusten, selvom det nu er blevet muligt at spille i både Delaware, Mississippi, New Jersey, New Mexico, Rhode Island, Pennsylvania og West Virginia.

“Alt tyder på, at Las Vegas kommer til at fortsætte væksten.” siger vicedirektøren for Løb og Sport i spillefirmaet Staion Casino, Art Manteris, til ESPN.
“Der er intet der tyder på, at opstarten i de andre starter har påvirket Las Vegas negativt på spillefronten. Men vi ser frem til Super Bowl og March Madness (slutspillet i College Basket), som er en god indikator for os.”