Carson Wentz har endelig fundet en arbejdsgiver i 2023.

Carson Wentz kommer til at være backup til Matthew Stafford. Sean McVay har udtalt, at han forventer, at Stafford er kommet sig over sin fingerskade, når Rams har overstået deres bye-week. Hvis det ikke skulle være tilfældet, så har Rams i hvert fald en form for sikkerhed bag Stafford i det tidligere andetvalg overall, Carson Wentz.

Rams formåede blot at score tre point med Brett Rypien som starter i uge ni, hvilket nok også har været med til at tage beslutningen om at hente endnu en quarterback ind.

Wentz blev draftet som nummer to i 2016 af Eagles, hvor han havde en fantastisk sæson i 2017, inden han fik en alvorlig knæskade. Siden den skade har det været op og ned for Wentz, der efter 2020 sæsonen både var en tur i Indianapolis og seneste tørnede ud for Washington. Nu er han for første gang i karrieren hentet ind som backup, hvor han nok skal regne med at blive resten af karrieren.

Opdateret: Rams har fritstillet quarterback Brett Rypien. Han fik én kamp som starter for klubben. Et nederlag til Packers i spilleuge 9.