Den nu tidligere Ole Miss quarterback Matt Corral var i forvejen en meget motiveret herre – men efter at være blevet forbipasseret 93 gange i draften er den motivation kun blevet større.

Matt Corrall måtte vendte helt til valg nummer 94 i slutningen af tredje runde til at høre sit navn blive kaldt i årets draft. Det var noget senere, end han selv havde forventet, og derfor er han også klar til at modbevise alle de tvivlere, som har vejet ham og fundet ham for lidt

“Jeg havde allerede noget skulle bevise i ligaen, og nu har jeg bare en smule mere” sagde Corral, da han blev interviewet under Panthers rookie minicamp.

Corral var en af de 21 spillere, der var inviteret til årets draft, da der var en forventning om, at han måske ville blive valgt i første runde og skulle ind og trykke Roger Goddels hånd. Sådan gik det ikke, og Corral måtte gå slukøret hjem og vendte til fredagens valg.

“Draften var helt sikkert noget af en rutschebanetur. Det var en stor omgang blandede føleleser. Inden jeg blev ringet op, havde jeg aldrig følt mig glad og ked af det på samme tid før. Det var en helt ny følelse”. Sagde Corral, da han blev bedt om at beskrive oplevelsen af at blive drafted.

hos Panthers kommer Corral til at kæmpe med Sam Darnold om pladsen som holdets quarterback. Panthers starter sæsonen mod Cleveland Browns søndag den 11. september.