I denne artikel vil Gul Kluds Nicholas Isak Jørgensen varme op til den kommende spillerundes torsdagskamp, hvor Arizona Cardinals (1-5) og Denver Broncos (2-4) tørner sammen.

Vind eller forsvind!

På papiret er det ikke den mest sexede torsdagskamp, vi har i vente, når Arizona Cardinals – hjemme i ørkenstaten – tager imod Denver Broncos. De to mandskaber har sammenlagt skrabet tre sejre sammen i 12 forsøg i 2018, hvilket foreløbigt positionerer dem som femte- og sjettedårligst i NFL. Således vil taberen af dette opgør både være ét skridt tættere på formel slutspilselimination og et mere fordelagtigt valg i 2019-draften. Eller- som John Elway opridsede situationen i et optaktsinterview: ”(…) vi kæmper for vores liv”.

Et endimensionelt angreb, personlige fejl og et hullet forsvar mod løbespillet har sat en tidlig prop i Denver Broncos’ 2018-sæson. Disse mangler blev fremvist for fulde styrke i den seneste spillerunde mod Los Angeles Rams, hvor Todd Gurley løb for 208 yards og to touchdowns, Emmanuel Sanders fremviste håbløs disciplin og runningback Roye Freeman blev begrænset til ni løbeforsøg. Det er ikke just en sejrsrecept…

Værterne fra Arizona Cardinals har oplevet massive problemer på holdets offensive linje, som har begrænset både løbe- og kasteangrebet. Efter seks spillerunder i 2018 rangerer Cardinals’ angreb dårligst i følgende kategorier: antal yards pr. kamp (220 yards pr. kamp), løbeangreb (64 løbede yards pr. kamp i snit.) og i konvertering af tredje downs (sølle 21,9 pct. succesrate). Holdet fik senest stryg af Minnesota Vikings, hvor Josh Rosen, David Johnson og co. gik 0-12 i tredje down-situationer… Det bliver ikke lettere mod brandvarme Bradley Chubb og Von Miller.

Seneste nyt på skadesfronten

Begge mandskaber lider under en række skader på centrale positioner før nattens opgør, hvilket især kommer til syne på de – i forvejen svage – offensive linjer. Arizona Cardinals står til at mangle Mike Iupati (rygskade), Jeremy Vujnovich (forstrækning) og Justin Pugh (rygskade), mens Denver Broncos må klare sig uden Ron Leary (akillessene) og Jared Veldheer (knæskade). Derudover er profiler som Cardinals’ safety Tre Boston (skulder og ribbensskade) og Broncos’ cornerback Adam Jones (lægskade) og linebacker Shane Ray (ankelskade) dømt ude.

Den komplette skadesrapportering kan læses via nedenstående:

Hold øje med…

Denver Broncos’ rookie-linebacker Bradley Chubb fik sit foreløbige gennembrud i NFL mod Los Angeles Rams, da han leverede hele tre sacks på Jared Goff. Således er Chubb oppe på 4,5 sacks for sæsonen, og han får gunstige muligheder for at cementere sin ny-vundne status mod Cardinals’ horrible og skadesplagede offensive linje, der rangerer som ligaens næst-dårligste pr. Pro Football Focus i 2018. Truslen fra Chubb vil ligeledes frigøre plads for Von Miller, der ofte har set dobbelt- og tredobbelt opdækning, hvilket kan være potentielt kampafgørende.

Som nævnt ovenfor rangerer David Johnson og Arizona Cardinals’ løbeangreb i den absolutte bund i NFL-regí, hvilket utvivlsomt har medført uanede frustrationer for de utallige Fantasy Football-spillere, der har satset stort på Johnson… Ikke desto mindre får David Johnson en gylden mulighed for at revanchere sig mod et Broncos-forsvar, der har tilladt flest løbede yards (968 – eller 161 pr. kamp i snit) og tredje flest touchdowns (8) via løbespillet i ligaen. Eksempelvis har New York Jets’ Isaiah Crowell (219 yards) og Todd Gurley (208) begge (!) krydset 200 løbede yards mod Broncos i de seneste to spillerunder. Eftersom David Johnson i forvejen er elementær for Cardinals’ offensive formåen, må det forventes, at han bliver fordret med muligheder for sparke liv i sin personlige 2018-sæson. I den forbindelse er det værd at nævne, at David Johnson står noteret for 763 løbede yards, 273 grebne yards og 10 totale scoringer i ni ”prime-time”-optrædener i sin karriere. Wauw!

Vidste du, at?

Denver Broncos er ét af syv hold, der har scoret mindre end 20 point pr. kamp – eller færre, mens de ligeledes er ét af seks mandskaber, der har tilladt mere end 400 yards pr. kamp i 2018. Det typisk en håbløs cocktail, og Arizona Cardinals er netop 6-2 siden 2016 mod modstandere, der tillader mindst 375 yards pr. kamp.

Spiltips og picks:

Vi er mildest talt rødglødende på både spiltips og ”picks” i 2018, hvor det foreløbigt er blevet til tre gevinster og korrekte forudsigelser af tre mulige. I sidste uge uddelte Philadelphia Eagles tæsk til divisionsrivalerne fra New York Giants- og med 34 scorede point kom Carson Wentz og co. også over det påkrævede pointantal.

Med begge holds angrebsmæssige problemer in mente vil det være forkert at forvente et offensivt festfyrværkeri med Josh Rosen og Case Keenum i hovedrollerne. Det bliver en tæt affære, hvor ingen af holdene har råd til at tabe eller tage unødvendige chancer. I dette 50/50-perspektiv går jeg med hjemmeholdet, som jeg ser vinde med 16-13.

På den baggrund vil denne uges spilforslag være Under 41,5 point i kampen, som kan findes via Danske Spil til fine odds 1.90. Spil ansvarligt – og rigtig god kamp!

1 KOMMENTAR

  1. Hold da fast for dårlig rådgivning, godt du ikke lever af finansiel rådgivning, selvom det her ligner ! Fremtiden er selvfølgelig svær at forudse, men der er godt nok langt fra en sejr på 16-13 til et nederlag på 10-45 🙁 og meget langt fra dit foreslåede “ansvarlige” spil. Så bedre held næste gang 🙂

Comments are closed.