Én af ligaens største stjerner har i nat trukket stikket for sin NFL-karriere. Andrew Luck nåede at kaste 23.671 yards og 171 touchdowns i sin syvårige karriere, hvorfor han satte sit tydelige aftryk på ligaen. Kun Aaron Rodgers (174) og Dan Marino (196) formåede at kaste flere touchdowns i deres første 86 kampe i NFL-historien.

Derfor har Andrew Lucks beslutning om at gå på pension selvsagt kastet en masse reaktioner af sig. En af Lucks klassiske modstandere JJ Watt udtalte følgende:

Houston Texans’ cornerback Johnathan Joseph har ligeledes været ude og kommentere Andrew Lucks beslutning. Se klippet neden for:

Drew Brees fortalte ligeledes, at han og Saints-mandskabet var chokerede over nyheden, som de fik, mens de var på sidelinjen til nattens træningskamp mod New York Jets:

Én af ligaens unge stjerner i svøb på quarterback-positionen, Sam Darnold, har ligeledes udtalt sin store respekt for Lucks beslutning, som han desuden kalder for et kolossalt tab for NFL:

Endelig er det værd at fremhæve den tidligere Colts-receiver og nuværende legende Reggie Wayne, der udtrykker sin ypperste respekt for Luck som både menneske og spiller:

Nyheden om Lucks pension blev lækket under nattens kamp mellem Indianapolis Colts og Chicago Bears – således før Luck nåede at præsentere sin beslutning. Det fik angiveligt flere Colts-fans til at buh’e Luck af banen, hvilket har skabt røre i NFL:

Andrew Luck vil også blive husket for sit sportsmanship – eksemplificeret ved hans reaktioner til de utallige hits , som han tog i løbet af sin karriere: