Mange har haft problemer med NFLs Gamepass i løbet af sæsonens første fem uger, og det forsøger de nu at råde bod på ved at refundere 20% af abonnementsprisen til de europæiske kunder.

Der har været store problemer med NFL Gamepass i løbet af årets første fem spillerunder, hvor flere har oplevet tekniske problemer. Og det var endnu engang et enormt problem for mange i den forgangne spillerunde, da mange oplevede, at de slet ikke kunne se NFL.

De store problemer i søndags har fået Gamepass til at handle. Tirsdag annoncerede de på Twitter, at de vil tilbagebetale 20% af prisen på et årligt abonnement til de europæiske kunder.

– Det er vores mål at give NFL og NFLs fans en forrygende oplevelse med Gamepass Europe, skriver de i meddelelsen. – Fans har oplevet problemer med servicen, og vi undskylder for det.

– Hvad enten du har oplevet problemer eller ej, så vil vi tilbagebetale dig 20% af prisen på det abonnement, du har købt… Du vil modtage refunderingen inden for 30 dage.

Du kan læse mere om refunderingen lige her.

Hvorvidt problemerne er blevet løst, får vi at se, når Eagles møder Panthers natten til fredag. Den sande prøve kommer dog til være søndagens program.

Det var en hård weekend for Gamepass’ europæiske udviklere, Deltatre. I fredags måtte deltatre undskylde, efter det blev opdaget, at de havde opfordret ansatte til at give app’en positive anmeldelser i et forsøg på at redde dens ry efter adskillige klager.

Prøv Gamepass gratis i en uge!

1 KOMMENTAR

  1. Det virkede heldigvis for mig efter at ha mistet bare en lille halv time af de tidlige kampe, så da er de 20% jo en klækkelig erstatning. For dem der mistede hele søndag er det nu godt nok vanskelig at gøre det godt igen, det er jo netop fodbold om søndagen at man betaler for..

Comments are closed.