Det er en af årets Super Bowl favoritter, der kommer på besøg, når Buffalo Bills med Josh Allen spiller i London til efteråret.

Buffalo Bills har aldrig vundet Super Bowl. Men måske bliver det i år!

Køb dine billetter til Bills – Jaguars nu!

I 1990erne havde Bills et af historiens bedste hold, og selvom de som det eneste NFL-hold nogensinde spillede sig i fire Super Bowls i træk, formåede de ikke at vinde en eneste.

Dengang hed quarterbacken Jim Kelly. Nu hedder han Josh Allen. Og holdets fans har efter et par årtiers ørkenvandring endelig igen fået troen på, at Bills kan vinde Super Bowl.

Du får muligheden i år for at se Bills og Josh Allen i levende live, når de kommer til London i efteråret og skal møde Jacksonville Jaguars på Tottenham Hotspur Stadium søndag d. 8. oktober.

Kampen er meget populær og vi har kun 150 pladser, så du skal ikke overveje det alt for længe, hvis du vil sikre dig billetter. Prisen er kr. 5495,- inkl. to overnatninger på hotel i London.

Udover Josh Allen kommer Bills også med stjerner som receiver Stefon Diggs og linebacker Von Miller, mens Jaguars selv har en ung stjernequarterback i Trevor Lawrence og en defensive end, der hedder… Josh Allen.

Derfor bliver det også sjovt, når stadionspeakeren lidt forvirret kigger op fra sine noter og siger: Josh Allen sacked by… Josh Allen.

Der er masser af andre store profiler på de to hold, og du får med garanti en fed NFL-weekend i London, når to af sidste sæsons slutspilshold mødes i Tottenham.

Køb dine billetter til Bills – Jaguars nu!

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Du får – naturligvis med i prisen – et oplæg forud for kampen af TV2s Jesper Elming.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder
Mulighed for transport t/r Tottenham

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

I 2022 havde vi næsten 1000 danskere med på NFL-rejser. Skal du med i 2023, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Køb dne billetter nu

NFL i London 2023

Jacksonville Jaguars – Atlanta Falcons
Wembley, 1. oktober 2023
Køb rejse nu

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 8. oktober 2023
Køb rejse nu

Tennessee Titans – Baltimore Ravens
Tottenham Hotspur Stadium, 15. oktober 2023
Køb rejse nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2023.