Colin Kaepernick gjorde en god figur, da han lørdag viste sig frem for adskillige NFL-hold til en prøvetræning i Atlanta. Kaepernicks repræsentanter flyttede prøvetræningen til en ny lokation få timer før den aftale træningsstart, så medier kunne deltage. Det har skabt en ny konflikt med NFL.

Det, der lørdag skulle have været en interessant, men udramatisk prøvetræning for Colin Kaepernick, udviklede sig pludselig til en ny konflikt.

Prøvetræningen var fastlagt til klokken 15 lokal tid på Atlanta Falcons’ træningsanlæg, hvor Hue Jackson skulle stå for at få Kaepernick igennem en grundig workout, mens Falcons’ videoafdeling ville stå for at optage hele prøvetræningen og sende video rundt til NFL-holdene.

Men da NFL besluttede at holde prøvetræningen lukket for medier imod Kaepernicks og hans repræsentanters ønsker, valgte Kaepernicks team i sidste øjeblik at flytte træningen til en anden lokation i Atlanta, hvor medier frit kunne deltage og følge træningen.

Herunder kan du se pressemeddelelsen fra Kaepernicks’ team om den pludselige flytning af prøvetræningen:

NFL kom straks med et udførligt modsvar på flytningen af Kaepernicks prøvetræning, hvor de i flere punkter beskriver, at de har forsøgt at imødekomme Kaepernick-lejrens ønsker.

Du kan læse pressemeddelelsen fra NFL lige her:

På banen imponerede Kaepernick
Mens intrigerne mellem Kapernick-lejren og NFL fik et nyt kapitel, så greb den tidligere 49ers-quarterback chancen for at vise sig frem.

Kaepernick beviste blandt andet, at han stadig har den kanonarm, som var en af hans store styrker, da han spillede i NFL. En højtstående NFL ‘executive’ kalder ifølge ESPN’s Adam Schefter Kaepernicks armstyrke for ‘elite’ og roser derudover quarterbackens prøvetræning.

Efter prøvetræningen var Colin Kapernick hurtig til at lægge pres på NFL og ejerne.

“Når I kommer tilbage, så fortæl jeres ejere, at de skal stoppe med at være bange,” lød det blandt andet fra quarterbacken til flere af de fremmødte NFL-scouts.

“Jeg har været klar, og jeg bliver ved med at være klar. Bolden er på deres (NFL’s og ejernes, red.) banehalvdel. Vi er klar til at køre,” sagde Colin Kaepernick afslutningsvis til de mange fremmødte journalister.

Colin Kaepernick spillede sidst i NFL i 2016 for San Francisco 49ers, hvorefter han ikke har kunnet finde en ny arbejdsgiver i NFL. Siden indledte han en sag mod NFL, som han anklagede for bevidst at holde ham ude som følge af hans knælende protest, og den sag blev lukket i foråret, da parterne indgik et forlig.

I sin karriere står Colin Kaepernick noteret for 69 kampe, hvor han har kastet for 12.271 yards, 72 touchdowns og 30 interceptions. Samtidig har han løbet for 2300 yards og 13 touchdowns.