Washington Football Team er blevet idømt en bøde på $10 millioner dollars, efter at en uafhængig undersøgelse har konkluderet, at der har været et usundt arbejdsmiljø i flere år.

NFL er kommet med en pressemeddelelse hvor NFL og Roger Goddell forholder sig til rapporten, og det er blandt andet her, at bøden på de $10 millioner er nævnt.

Derudover kommer NFL også med 10 opfordringer til holdet, været ude og kommenterer på den uafhængige rapport.

Ejeren af Washington Football Team har været ude med en offentlig undskyldning, hvor han påtager sig ansvaret for den arbejdskultur, der har været i klubben. Han siger desuden, at han træder et skridt tilbage og overlader den daglige ledelse til sin kone, Tanya Snyder

I 2018 kom en række artikler frem, som afslørede dele af Dan Snyders rædselsregime i Washington. Flere af holdets cheerleaders fortalte om “prostitution”, og om hvordan de var blevet udlånt til interessenter eller sæsonkortholdere.

Den $10 millioner dollar store bøde kommer til at gå til et velgørende formål – Det er dog et greb i lommen for Snyder, som ifølge Forbes er god for $2.600 millioner.