Ifølge Bleacher Report-journalisten Tim Patrick, er Carolina Panthers nu klar til at handle sin stjerne-runningback, Christian McCaffrey, hvis det rigtige tilbud byder sig.

Det er ikke første gang, den 25-årige runningback dukker op i trade-sammenhæng. Tidligere på sæsonen blev han nævnt i en trade-pakker, der skulle bringe den omdiskuterede quarterback Deshaun Watson til Carolina. Det blev selvsagt ikke til noget, men nu skal en af NFL’s mest elektriske spillere måske alligevel indstille sig på at spille for et nyt hold snart.

Efter en fantomsæson i 2019, hvor han både løb og greb bolde for mere end 1.000 yards og scorede 19 touchdowns, gjorde Panthers ham til NFL’s bedst betalte runningback. Siden har McCaffrey løbet ind i den ene skade efter den anden, og han har således kun optrådt i 10 kampe de seneste to sæsoner.

Denne historie har man set i NFL et utal af gange, og når en spiller enten pga. dalende niveau eller tilgælngelighed ikke lever op til sit dyre prisskilt, så bliver spilleren pludselig undværlig. Skal man tro Tim Patrick fra Bleacher Report, så lader det i hvert fald til, at dette er Panthers’ mening om McCaffrey.

Det bliver imidlertid ikke den helt store kompensation, Panthers kan forvente at få, hvis man skal tro en anden journalist, Joseph Person fra The Atlantic. McCaffreys skader og høje løn betyder nemlig, der er en høj risikofaktor ved at hente ham. Person vurderer, desværre for Panthers, at McCaffreys værdi aldrig har været lavere.

Christian McCaffrey blev draftet af Carolina Panthers i 2017. Siden har han løbet for 3.587 yards, grebet for 3.015, scoret 47 touchdowns og sat flere NFL-rekorder.