Corona-krisen har gjort ondt på de fleste virksomheder og organisationer, og selvom ingen NFL-kampe har skullet været spillet siden virusen gjorde satte verden i stå, kan krisen få seriøse konsekvenser for NFL’s bundlinje. Man kender endnu ikke omfanget af restriktionerne for tilskuere når NFL (forhåbenligt) vender tilbage i efteråret, men ifølge en Forbes-rapport vil en tilskuerfri sæson betyde et fald i omsætningen på hele 38%, hvilket svarer til 5,5 millarder dollar, eller 37,4 millarder kroner.

Implikationerne, skulle tomme stadions blive en realitet, ville uden tvivl være store og mange. På nuværende tidspunkt er det dog svært at fordse hvordan NFL, holdene, spillerne osv. vil blive ramt, men det virker sandsynligt at alle led af kæden vil rammes hårdt. Generelt må det forventes at sådan et tab vil have udbredte konsekvenser, og NFL kan længe skulle kæmpe med effekterne af en så markant intægtsnedsættelse.

For at gøre ondt værre skal to nye stadions skal efter planen nemlig stå klar, når 2020-sæsonen starter (SoFi Stadion i Los Angeles og Allegiant Stadium i Las Vegas). Færdigbygningen af Rams og Chargers nye stadion, SoFi Stadium, er blevet udsat grundet Corona-forhindringer, hvilket bla. har betydet at Rams har måtte tildeles et lån på ydeligere 500 millioner dollar til at at færdiggøre Inglewood-arenaen. Med optagelsen af et lån af den størrelse vil NFL naturligvis meget gerne have SoFi Stadium op at køre med det samme.

Ikke alle hold ville rammes lige hårdt af et tilskuerforbud. Se næste side for at se hvilket hold, der ville lide de største tab.

Næste side: Se hvilke hold, der taber flest penge