Den danske NFL-spiller føler, at han har forbedret sig, siden Patriots draftede ham sidste år, men erkender også, at han stadig har meget at lære.

Næsten halvandet år er der gået, siden Hjalte Froholdt fik et opkald fra New England Patriots i draften og blev NFL-spiller. Meget er sket siden da. Fynboen har været igennem sin første training camp, set en hel sæson fra sidelinjen på grund af en skade og trænet alene hjemme i sin garage i dette års coronaramte offseason.

I disse dage er Froholdt i gang med at gøre klar til den kommende NFL-sæson i endnu en training camp, og danskeren kan mærke, at han er blevet en bedre spiller, end da han kom ind i ligaen.

“Jeg tror, jeg har udviklet mig fint. Der har selvfølgelig været nogle bump på vejen, nogle op- og nedture. Jeg synes, jeg er langt fremme, i forhold til da jeg kom hertil”, siger Froholdt i Gul kluds podcast, Det Ovale Kontor.

“Jeg er en mere selvsikker spiller, men der er stadig rigtig, rigtig meget at arbejde på. Men jeg tror heller aldrig, jeg når til et punkt, hvor jeg siger ‘nu har jeg klaret det’, uanset hvor lang tid der går. Men jeg synes, jeg har taget nogle fine skridt frem igennem denne offseason, og jeg prøver bare at lære af spillerne foran mig – se hvordan de træner og spiller. Det har hjulpet mig en del. Jeg er bedre nu, end jeg var, men der er stadig lang vej igen”.

Hjalte Froholdt ser ud til i den kommende sæson at skulle agere reserve på de indvendige pladser – guard og center – på Patriots’ offensive linje.

Hør hele interviewet med Hjalte Froholdt i Det Ovale Kontor, som du kan finde, der hvor du hører podcast, eller herunder.