Der findes mange forskellige mockdrafts – og for hver mockdraft findes der flere forskellige versioner. Så vi har slået dem allesammen sammen og kan nu fortælle dig, hvem dit hold drafter!

Hvis du vil vide, hvem eksperterne sender til dit hold, så er det her, du skal kigge. Vi har nemlig kigget på over 1.100 mockdrafts og har lavet et gennemsnit af dem alle. Og du kan se det hele her.

Mocken viser ikke, hvilken spiller der er mocket flest gange til et givent hold. Den viser hvem af de tilbageværende spillere, et hold er mocket flest gange til at vælge.

Med dette lille forbehold er der kun tilbage at sige “God læselyst”

Nr. HoldSpillerPosProcent af mocks
1Jacksonville JaguarsAidan HutchinsonEdge68%
2Detroit LionsTravon WalkerEdge26%
3Houston TexansEvan NealOT28%
4New York JetsAhmad GardnerCB28%
5New York GiantsIkem EkwonuOT31%
6Carolina PanthersKenny PickettQB38%
7New York GiantsKayvon ThibodeauxEdge17%
8Atlanta FalconsGarrett WilsonWR34%
9Seattle SeahawksCharles CrossOT26%
10New York JetsDrake LondonWR20%
11Washington CommandersKyle HamiltonS21%
12Minnesota VikingsDerek StingleyCB50%
13Houston TexansJermaine JohnsonEdge15%
14Baltimore RavensJordan DavisDT27%
15Philadelphia EaglesDevin LloydLB11%
16New Orleans SaintsTrevor PenningOT16%
17Los Angeles ChargersJameson WilliamsWR9%
18Philadelphia EaglesTrent McDuffieCB12%
19New Orleans SaintsChris OlaveWR19%
20Pittsburgh SteelersDesmond RidderQB19%
21New England PatriotsAndrew BoothCB17%
22Green Bay PackersTreylon BurksWR24%
23Arizona CardinalsGeorge KarlaftisEdge16%
24Dallas CowboysZion JohnsonG22%
25Buffalo BillsKaiir ElamCB13%
26Tennessee TitansKenyon GreenG11%
27Tampa Bay BuccaneersDevonte WyattDT17%
28Green Bay PackersNakobe DeanLB11%
29Kansas City ChiefsBoye MafeEdge11%
30Kansas City ChiefsJahan DotsonWR9%
31Cincinnati BengalsTyler LinderbaumC27%
32Detroit LionsDaxton HillS12%

Så hvad stikker ud?

Det er spændende at se, at konsensus mocken sender Malik Willis ud af første runde på trods af, at der er tre hold, der vælger en quarterback. Detroit Lions vælger i denne mock Daxton Hill, men størstedelen af mocks har i øjeblikket Lions til at vælge Ridder (10,2% af mocks) eller Matt Corrall (10%), men da begge spillere er valgt i forvejen går de her med en safety.

Det mest sikre valg i årets draft ser ud til at være Derek Stingley Jr, som mockes til Minnesota Vikings i 50% af gangene. Stingley og Vikings parres som 1. prioritet i 27% af alle mocks, men i vores konsensus mock tages der kun udgangspunkt i de mocks, hvor Vikings tager en spiller, der stadig er på brættet.

Hvem er det, at Saints har traded op efter?

Saints lavede en stor handel med Philadelphia Eagles, hvor man byttede et førsterundevalg i dette års draft og byttede førsterundevalg fra i år (Eagles #19) for Saints førsterundevalg i næste års draft. Prisen var et 2. rundevalg i draften i 2024.

Det lyder smådyrt for at rykke frem i draften, men Saints har placeret sig en smule i ingenmands-land i dette års draft med #16 og #19 valget.

Det kan være, at de har samlet ammunition til at rykke frem i draften, når vi rammer den 28. april, men det kan også være, at man satser på at styrke holdet omkring Jameis Winston. I konsensus-mocken ser det i hvert fald ud til, at man satser på Winston og vælger en offensiv tackle som erstatning for Terron Armstead samt en wide receiver som supplement til den tilbagenvendte Michael Thomas.

Goodbye Hill – Good Day to Dotson

Kansas City Chiefs sagde i foråret farvel til Tyreek Hill, som fremover skal gribe bolde i det solrige Miami. Det efterlader et hul på angrebet til en ny lille receiver i Jahaan Dotson. Dotson er en smule højere end Hill, men mangler den samme eksplosivitet.

Dotson løber 40 yards på 4.43 sekunder – hvilket er hurtigt – mens Hill gjorde det på 4.29 sekunder Derudover var der stor forskel på de to spillere på de første 10 yards, hvor Hills tid var 0,06 sekunder hurtigere.

Tiden må vise, om Dotson ender i Kansas City og om han kan fylde de store sko ud.