Dagene i Dallas er talte for den tidligere profil Jaylon Smith, da han lidt overraskende er blevet fyret af Jerry Jones og kompagni.

Opdateret: Green Bay Packers og Jaylon Smith er enige om en kontrakt. Han forventes at skrive under torsdag, hvis han består alle fysiske tests.

Den tidligere Pro Bowler må derfor se sig om efter en ny arbejdsgiver. Smith har måtte se andre spillere gøre indtog i hans snaps, hvor rookies Micah Parsons og Jabril Cox, samt free agent Keanu Neal, har set banen i stigende grad. Cowboys forsøgte angiveligt at handle ham, men ingen var villige til at overtage kontrakten.

Det er netop kontrakten, der gør fyringen overraskende, fordi den er ganske fyldig, og efterlader Dallas med et deadcap hit på $9,8 millioner. På den anden side har hans niveau været stødt faldende og han er slet ikke på det niveau, som gav ham kontrakten i første omgang. Så fyringen giver mening ud fra et spilperspektiv, selvom de færreste ville have det så godt med at skylle næsten 10 millioner dollars ud med badevandet. Det er dog også de færreste, der er Jerry Jones.

Talentet hos Smith var stort i college og folk snakkede om ham i top 10 af draften inden en slem skade skabte tvivl om, at han nogensinde kunne spille igen. Det kunne han, men selvom nåede at lave 317 (solo), ni sacks, seks forcerede fumbles i sin tid i Dallas, og han blev valgt til Pro Bowl i 2019, så vil han altid have en “hvad-nu-hvis” over sig i mine øjne.