Adskillige spillere fra Dallas Cowboys og Houston Texans er blevet testet positiv for corona-virus. Blandt spillerne er Cowboys-stjernen, Ezekiel Elliott.

Mens vi fortsat krydser fingre for, at NFL-sæsonen starter til tiden i september og gennemføres i fuld form, har corona-virus gjort sit første større indtog i ligaen.

NFL Networks Ian Rapoport beretter, at flere spillere i både Dallas Cowboys og Houston Texans er blevet testet positive for COVID-19. Deriblandt Cowboys-runningback og angrebsstjerne, Ezekiel Elliott.

Runningbackens positive test er ifølge Ian Rapoport blevet bekræftet af Elliotts agent, Rocky Arceneaux.

Ezekiel Elliotts agent fortæller endvidere, at Elliott efter omstændighederne har det godt. Den pludselige udmelding kommer bag på Ezekiel Elliott selv, der tilsyneladende ikke er blevet informeret om den positiv test, før nyheden var i medierne.

Ikke længe efter nyheden blev breaket af NFL Network, har Elliott tweetet ‘HIPAA ??’ med henvisning til ‘Health Insurance Portability and Accountability Act’, retten til beskyttelsen af ens private sundhedstilstand.

I midten af april blev Los Angeles Rams-center Brian Allen som den første NFL-spiller erklæret ramt af corona-virus. Læs mere om det lige her.

Det er endnu ukendt, hvilke andre spillere der er blevet testet positiv for COVID-19.

Artiklen opdateres…