Chiefs linebacker Willie Gay har ikke set nogen grund til at rose Bengals forud for AFC-finalen, hvilket har kastet et noget kontroversielt citat af sig.

I torsdags blev Chiefs linebacker Willie Gay spurgt om, hvad der imponerer ham ved Bengals angreb i denne sæson. Til det svarede Gay kort og godt: “Intet”.

Det må være en udtalelse, der blot får Joe Burrow og resten af Bengals til at drømme endnu mere om en gentagelse af sidste års udfald af AFC-finalen, hvor de snuppede sejren på Arrowhead.

Chiefs bør faktisk have en del respekt for Bengals efterhånden, da de har tabt de seneste tre opgør til Cincinnati. I alle de tre nederlag har det været Bengals angreb, der har skulle skaffe sejren, da Bengals har været bagud i alle kampe. I de tre seneste opgør har Bengals i gennemsnit scoret 29,3 point, så Chiefs har faktisk god grund til at være imponeret over Bengals angreb.

Opgøret mellem Chiefs og Bengals er også ved at udvikle sig til et vaskeægte rivalopgør, hvor der altid er lidt mudderkastning før de tørner sammen. I denne omgang startede det umidelbart efter Bengals sejr over Bills, hvor Bengals Mike Hilton fik sagt “vi ses på Burrowhead”, hvilket er en hentydning til Chiefs om Burrow’s success på Arrowhead.

Det bliver uden tvivl et brag af en kamp når de to hold tørner sammen søndag aften i AFC-finalen. Og skulle de få brug for mere motivation end blot en tur i Super Bowl, så har begge hold fået det med de små stikpiller, der er blevet sendt ud i den seneste uges tid.