Tidligere på ugen smed NFLs insider Ian Rapoport en bombe. I Kyler Murrays nye kontrakt var indskrevet en klausul, som forpligtede Murray til at studere film på egen hånd i mindst 4 timer om ugen. Murray mente, at klausulen var respektløs og nu er den væk.

Rygtet siger, at Murray er en passioneret gamer. Faktisk så passioneret, at han prioriterer spillet på konsollen over sin egen forberedelse til NFL-kampene.

Derfor følte Cardinals sig forpligtede til at indskrive en klausul i Murrays kontrakt, som forpligtede ham til at forberede sig mere, end han har gjort tidligere. Da nyheden om klausulen kom frem, var reaktionerne mildt sagt ikke positive.

Derfra er det åbenbart gået stærkt i Cardinals-lejren med at udbedre skaden. For blot fire dage senere er klausulen udskrevet af kontrakten, da den var et forstyrrende element og ikke blev opfattet på den måde, som det var ment.

At klausulen er udskrevet ændrer ikke ved det faktum, at den var indskrevet i første omgang. Derfor kommer det til at følge Kyler Murray hele sæsonen, og hvis han først begynder at præstere dårligt, vil dette komme frem igen.