Minnesota Vikings har sendt en række draftpicks til Detroit Lions i bytte for den talentfulde tight end T.J. Hockenson, som fremover skal spille i lilla.

Det tidligere førsterundevalg T.J. Hockenson er blevet sendt fra Detroit Lions til Minnesota Vikings i en sjælden handel mellem to divisionsrivaler. Lions får et andetrundevalg og et fjerderundevalg i år samt to fjerderundevalg i 2024-draften, hvoraf det ene er betinget af præstationer.

Hockenson har været en af ligaens mest produktive tight ends med sine 395 yards og tre touchdowns. Halvdelen af hans produktion kom dog i en enkelt fantastisk præstation mod Seattle Seahawks i fjerde spilleuge, hvor Hock gik amok med 179 yards og to touchdowns.

Nu skal han spille for Vikings, der netop i dag meldte ud, at holdets normale starter Irv Smith er ude med en skade i op til ti uger.

Med skiftet rykker Hockenson fra sidstepladsen i divisionen til førstepladsen, og han kan med stor sandsynlighed se frem til at spille slutspilsbold i januar, når Vikings kvalificerer sig til slutspillet i NFC-konferencen.

Hockenson spiller fortsat på sin første kontrakt, og Vikings kan holde på ham til og med næste sæson.