Ravens andenårs-runningback må se 2021-sæsonen fra sidelinjen efter han udgik med en skade i kampen mod Washington Football Team.

En frygt gik igennem alle os, der bløder lilla, lørdag aften, og den blev bekræftet søndag. J.K. Dobbins, som man forventede ville have en stor rolle på Baltimore Ravens’ løbeglade angreb, må vente til 2022 før han sætter sine fødder på græsset på M&T Bank Stadium igen. I træningskampen mod Football Team rev han sit forreste korsbånd revet over. Det melder ESPNs Adam Schefter.

Der var store forventninger til den tidligere Ohio State Buckeye, så derfor er det noget af et slag, der rammer Maryland-holdet. Dobbins snittede 6,0 yards per løb i 2020 og samlede 805 yards op, mens han scorede ni touchdowns. Han var samtidig det perfekte kompliment til den mere buldrende Gus Edwards.

Det er endnu ganske usikkert, hvem der skal tage over for ham. Harbaugh og DeCosta virker til at være glade for Ty’Son Williams, ellers består runningbackgruppen af førnævnte Edwards, det tidligere fjerderundevalg Justice Hill, samt undrafted rookie Nate McCrary. Så vi kan nok forvente, at Ravens går på runningback-jagt, når de sidste cuts er foretaget på tirsdag.