DeMarcus Ware, der i mange år har gjort livet svært for NFL’s quarterbacks, har på Twitter annonceret, at han stopper NFL-karrieren med øjeblikkelig virkning.

Han har jagtet NFL-quarterbacks i 12 år og er blandt de bedste til nogensinde at gøre det. Men ikke mere.
DeMarcus Ware, der siden 2014 har spillet for Denver Broncos, har på Twitter annonceret, at han efter lange overvejelser har besluttet sig for at stoppe karrieren med øjeblikkelig virkning.
Det sker, selvom Ware i følge ham selv havde flere muligheder for at fortsætte i NFL.
DeMarcus Ware, der fylder 35 til sommer, har dog truffet beslutningen med sit helbred og fremtidige liv in mente og vælger altså nu at sige stop.
– Efter mange tanker og bønner har jeg valgt at acceptere det ukendte og stoppe min NFL-karriere.
– Jeg kommer til at savne mine holdkammerater, trænerne og alle de fans, der har støttet min gennem årene, skriver Ware på Twitter.


DeMarcus Ware blev taget med det 11. valg i 2005-draften af Dallas Cowboys. Her spillede han indtil 2014, hvor han skiftede til Denver Broncos. Inden det skifte lavede han 117 sacks for Cowboys, hvilket er en klubrekord.
Samlet set er det da også en imponerende karriere, Ware har haft. Han endte med at lave 138,5 sacks – ottende flest nogensinde i NFL – og var i Pro Bowl ni gange, All Pro fire gange, på NFL’s all star-hold for 00’erne, og så vandt han jo som bekendt Super Bowl 50 med Broncos sidste år.
Den atletiske defensive end havde et møde med Los Angeles Rams, hvor hans tidligere Defensive Coordinator Wade Philips er blevet ansat, men parterne kunne ikke blive enige. I stedet kan Ware se frem til én sidste kamp, men dog formodentlig i jakkesæt og pæne sko:


Det er nogle imponerende stats, som den tidligere Cowboys og Broncos-spiller efterlader sig:


Se masser af højdepunkter fra hans flotte karriere her:

Flere af Wares kolleger har allerede lykønsket ham med en flot karriere.