Titans tabte til Cincinnati Bengals, og endnu et nederlag i slutspillet påvirker holdets startende quarterback.

Efter en flot sæson havde Tennessee Titans tilspillet sig den bedste sejrstatistik i AFC, men det blev alligevel til en tidlig exit fra årets slutspil, og det begræder en af holdets ledere. Quarterback Ryan Tannehill kastede tre interceptions i opgøret og lagde efterfølgende ikke skjul på sin skuffelse

“Det er brutalt. Det kommer til at gøre ondt i lang tid. Det her vil være i mine tanker i lang tid. Det kommer til at tage lang tid at komme sig over. Du ser ikke frem til denne situation, du ser ikke frem til at være slået ud, når du havde gode muligheder. Det her er en af de ting, som kun tiden kan hele.”

Titans så i store dele af kampen ud til at have kontrol med det hele. Holdets forsvar leverede en overvejende flot indsats og sackede modstandernes quarterback hele ni gange. Men holdets angreb fik aldrig tur i den, blandt andet på grund af de mange turnovers fra holdets quarterback. 

Holdets cheftræner, Mike Vrabel, mener dog at alle involverede havde skyld i nederlaget, det først manifesterede sig i kampens allersidste sekund. Han udtalte:

“Jeg mener ikke, at hverken Ryan, jeg selv eller nogen af de andre gjorde nok for at vinde kampen. Sådan går det. Det handler aldrig om en person, ikke så længe jeg er cheftræner, hvilket vil være et godt stykke tid ud i fremtiden. Det er aldrig bare én person. Vi er nødt til at spille bedre, receiverne skal være åbne, forsvaret skal skabe turnover. Det er de ting, der er grundene til at man taber. Vi er alle nødt til at spille bedre, vi er nødt til at være bedre trænere.”

Titans går nu på lang sommerferier, mens Bengals kan se frem til at spille om AFC Mesterskabet for første gang i årtier.