Houston Texans var bagud med 0-16 i tredje quarter, men formåede alligevel at kæmpe sig tilbage og vinde opgøret med 22-19 efter forlænget spilletid.

Se alle highlights fra kampen. Artiklen fortsætter efter videoen:

Buffalo Bills kom som nævnt flyvende fra start og scorede bl.a. et spektakulært touchdown på kampens første angrebsserie. Her kastede receiver John Brown et 16-yard touchdown til quarterback Josh Allen. Bills var efterfølgende i total kontrol og vandt første halvleg med 13-0.

Efter en tidlig turnover af DeAndre Hopkins i anden halvleg stod Houston Texans hurtigt med ryggen mod egen endzone. Men her trådte den tilbagevendte J.J. Watt i karakter og leverede et uhyre vigtigt sack. Spillet forhindrede Bills i at komme foran med tre scoringer og kickstartede tydeligt Texans-mandskabet.

Texans-angrebet kvitterede efterfølgende ved at score 19 ubesvarede point – bl.a. via et hæsblæsende 20-yard touchdown-løb af DeShaun Watson. DeShaun Watson sluttede opgøret med 247 kastede yards, 55 løbede yards, et kastet touchdown til Carlos Hyde og førnævnte scoring via løbet, som I kan se neden for:

Buffalo Bills’ forsvar fik imidlertid sat prop i – og efter en flot, afsluttende angrebsserie af Josh Allen kunne Stephen Hauschka sparke sit fjerde field goal ind mellem stængerne og sende opgøret i forlænget spilletid.

Her beviste DeShaun Watson, at han tilhører den absolutte elite af quarterbacks i NFL. På den kampafgørende angrebsserie leverede Watson et – af for i øvrigt mange i kampen – houdini-spil, hvor han på mirakuløs vis undslap presset og fandt Taiwan Jones for 34 yards. Kicker Ka’imi Fairbairn kunne efterfølgende sparke sejren på 22-19 i hus.

Efter det forrygende comeback er Houston Texans klar til næste runde af slutspillet. Her skal Bill O’Brien og co. møde enten Kansas City Chiefs eller Baltimore Ravens – afhængigt af resultatet af nattens brag mellem New England Patriots og Tennessee Titans.