NFL London 2022: Jacksonville Jaguars – Denver Broncos

Se Russell Wilson og Denver Broncos mod Trevor Lawrence og Jacksonville Jaguars, når NFL efter to års pause er tilbage på ikoniske Wembley.

NFL forkæler os i år med fede hold og store profiler, der kommer over Atlanten. Du kan opleve Denver Broncos med deres nye superstjerne-quarterback Russell Wilson, når de skal møde Jacksonville Jaguars, der efterhånden er fast inventar i London.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i London 2022!

Der er i år tre kampe i den engelske hovedstad. To spilles på Tottenham Hotspur Stadium, mens den tredje spilles i den almindelige fodbolds mekka, Wembley Stadum. Efter to års pause vender NFL og Jacksonville Jaguars tilbage til det ikoniske stadion, som på dagen omdannes til et mini-USA med tailgate, musik, cheerleaders, madboder, fanshop og meget mere.

Kampen på Wembley står mellem Jacksonville Jaguars og så altså Denver Broncos, der i foråret indgik en kæmpe-handel, hvor de hentede quarterback Russell Wilson i Seattle. Nu kommer han og et meget spændende Broncos-mandskab til London, hvor de skal møde NFLs nye wunderkind i Trevor Lawrence, der faktisk vandt karrierens første kamp i London sidste år.

Jacksonville Jaguars – Denver Broncos
Wembley Stadium
Søndag 30. oktober, 2022
Køb nu: Pris kr. 2995,-

Udover Russell Wilson og Trevor Lawrence, så er det to interessante mandskaber, du kan opleve i London i oktober. Broncos ligger i den meget stærke AFC West division, hvor alle sejre tæller, mens Jaguars efter flere år i kulkælderen og sidste sæsons katastrofe har købt dyrt og draftet en stribe spændende spillere. Jaguars vinder ofte i London, men kan de slå Broncos?

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Køb nu: Pris kr. 2695,-

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

NFL-rejse med hotel og billet til kampen: Pris kr. 2695,-

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Som bekendt betød Corona, at 2020 kampene blev aflyst, men i 2019 havde vi 600 danskere med til NFL i den engelske hovedstad, og på trods af kun to kampe sidste år sendte vi over 200 glade NFL-fans afsted. Skal du med i 2022, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Jacksonville Jaguars – Denver Broncos
Wembley Stadium
Søndag 30. oktober, 2022
Køb nu: Pris kr. 2695,-

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2022.