New York Jets har endelig fået papir på deres topvalg i draften og gav quarterback Zach Wilson en aftale, der omgående gør ham meget velhavende.

Zach Wilson var den sidste rookie fra 2021-årgangen, der manglede at underskrive sin kontrakt, men nu er aftalen på plads med New York Jets, og selvom de overordnede tal i kontrakt lå nogenlunde fast, så var der én ting, som Wilson og hans agent stod fast på.

Læs også: Gul Klud kontrakt-tracker. Store penge til 1.-runde valg

Kontrakten er en standard 4-års kontrakt til en værdi af 35,1 millioner dollars, der går fint i tråd med de andre rookie-kontrakter, men Wilson får alle sine 22,9 millioner dollars signing bonus udbetalt med det samme. Dermed bliver hans faktisk den bedst betalte rookie i 2021, også foran Trevor Lawrence, der blev draftet 1er, men “kun” får 6 millioner dollars i hånden.

Wilson blev valgt af Jets med pick nr. 2 i april måneds draft, og han bliver 22 år gammel d. 3. august. Dermed får han altså en fin lille fødselsgave af Jets, når han kan kigge på sin bankkonto og se over 140 millioner kr. overført, allerede inden han har spillet sin første NFL-kamp.

Wilson er ubestridt Jets første-quarterback. De har ingen kendte navne i folden, og det forventes at Zach Wilson starter fra første dag i den kommende sæson.